Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore103g32kcal0.7g5.7g0.1g1.4g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Sokeri44g178kcal0g43.9g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g131g497kcal9.3g65.8g21.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1415kcal20g230.8g42.6g7.6g
Valittu annoskoko313g708kcal10g115.4g21.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g354kcal5g57.7g10.7g1.9g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847