Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus66g224kcal15.2g34.9g2.4g4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha84g139kcal15.9g0g8.4g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g52g63kcal1.8g1.9g5.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g50kcal3.4g0g3.9g0g
Juusto, cheddar 39g162kcal10.1g0g13.5g0g
Emmental juustoraaste valio11g41kcal3g0g3.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g2.1g6.3kcal0.3g0.1g0.5g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl12g15kcal1.5g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1425kcal103.6g77.8g76.2g9g
Valittu annoskoko313g712kcal51.8g38.9g38.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g356kcal25.9g19.5g19.1g2.3g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.4g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263