Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)31g116kcal9.4g0g8.4g0g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Kuohukerma,valio,2dl63g213kcal1.3g1.9g21.9g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu63g188kcal2.6g2.5g18.8g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell94g103kcal21.6g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1281kcal75.6g11.2g102.6g3.2g
Valittu annoskoko313g641kcal37.8g5.6g51.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g320kcal18.9g2.8g25.7g0.8g
Arvot/100g100g205kcal12.1g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382