Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)229g73kcal7.6g10.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g79kcal2.3g16g0.3g0.8g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl34g120kcal4.8g19.3g2.6g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g617kcal35.8g91.4g11g8.4g
Valittu annoskoko313g309kcal17.9g45.7g5.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g154kcal9g22.9g2.8g2.1g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534