Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)134g34kcal1.3g7.4g0g1.9g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 67g112kcal18.6g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g406kcal41.8g20.2g17.6g5.8g
Valittu annoskoko312g203kcal20.9g10.1g8.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g102kcal10.5g5.1g4.4g1.5g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802