Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g87g52kcal1.3g11.3g0.1g0.8g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.5g4kcal0g0g0.5g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)70g111kcal13.2g0g6.3g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sinappi 2.6g3.4kcal0.1g0.4g0.2g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g52g18kcal0.1g3.7g0.2g0.9g
Hunaja 3.5g12kcal0g2.8g0g0g
Persilja17g2.1kcal0.2g0.2g0g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g412kcal30.2g38g14.6g6.4g
Valittu annoskoko313g206kcal15.1g19g7.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g103kcal7.6g9.5g3.7g1.6g
Arvot/100g100g66kcal4.8g6.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129