Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g85g81kcal17g0g1.4g0g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Makaroni, tumma 85g305kcal11.5g55.7g2.5g5g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g71g29kcal1g5.7g0.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g71g85kcal2.4g2.5g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1024kcal63.8g127.8g25.2g10g
Valittu annoskoko312g512kcal31.9g63.9g12.6g5g
Annoskoko puolitettuna156g256kcal16g32g6.3g2.5g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001