Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl40g143kcal4.8g28.2g0.8g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)48g146kcal4.6g29.3g1g6.9g
Fariinisokeri70g283kcal0g69.6g0g0g
Voi 60g433kcal0.7g0.2g48.5g0g
Muna, annos 60g24g21kcal1.8g0.2g1.4g0g
Mustikka metsä- 72g32kcal0.4g4.6g0.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2114kcal24.6g264.4g104.2g18.6g
Valittu annoskoko313g1057kcal12.3g132.2g52.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna156g529kcal6.2g66.1g26.1g4.7g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300592