Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi273g453kcal45.6g0g30g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 39g89kcal5.5g0.7g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1086kcal102.2g1.8g74g0.2g
Valittu annoskoko313g543kcal51.1g0.9g37g0.1g
Annoskoko puolitettuna156g272kcal25.6g0.5g18.5g0.1g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982