Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali193g41kcal2.3g6.6g0.4g4.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Siirappi 12g35kcal0g8.6g0g0g
Riisi puuroutuva 8.2g28kcal0.5g6.2g0.1g0.2g
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 77g171kcal13.5g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g600kcal33.2g44.6g31.6g9.2g
Valittu annoskoko312g300kcal16.6g22.3g15.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g150kcal8.3g11.2g7.9g2.3g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590