Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 80g86kcal18.5g0g1.2g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g40g29kcal1g6.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Timjami 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Punaviini 20g14kcal0.1g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g6g6.8kcal0g1.4g0g0g
Ruusukaali 80g20kcal1.1g1.6g0.4g2g
Pinaatti 80g11kcal1.3g0.3g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g379kcal44.6g21.6g7.8g7g
Valittu annoskoko312g190kcal22.3g10.8g3.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g95kcal11.2g5.4g2g1.8g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680