Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 131g46kcal6g2.6g0.4g3.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus21g73kcal2.9g0.1g6.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 105g346kcal2.1g3.1g36.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%52g120kcal15.2g1.3g6.3g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1177kcal52.8g14.6g100.2g7.4g
Valittu annoskoko312g589kcal26.4g7.3g50.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g294kcal13.2g3.7g25.1g1.9g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994