Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 164g30kcal0.9g4.1g0.7g1.1g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio10g23kcal0.8g2.7g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g62g174kcal11.8g0g13.7g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g476kcal27g13.6g32.8g2.2g
Valittu annoskoko313g238kcal13.5g6.8g16.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g119kcal6.8g3.4g8.2g0.6g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965