Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 172g31kcal1g4.3g0.7g1.2g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g74g70kcal14.8g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ranskankerma, Ingman25g66kcal0.6g1g6.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Chili paprika punainen4.9g2kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g398kcal33.4g14.2g23g3.4g
Valittu annoskoko312g199kcal16.7g7.1g11.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g100kcal8.4g3.6g5.8g0.9g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080