Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa120g20kcal0.5g3g0.7g0.8g
Tomaatti 48g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g24g15kcal2.6g0.9g0g0.3g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g60g18kcal0.6g3.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g48g82kcal9.1g0g4.8g0g
Lihaliemikuutio Kania1.9g4.4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g305kcal26.8g19.8g12g4g
Valittu annoskoko313g153kcal13.4g9.9g6g2g
Annoskoko puolitettuna156g76kcal6.7g5g3g1g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391