Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 139g61kcal0.7g8.9g0.8g4.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g99g387kcal0g97.2g0g0g
Suklaa tumma 60g308kcal2.3g31.7g18.5g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.9g1.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1515kcal6g275.8g38.6g15.6g
Valittu annoskoko313g757kcal3g137.9g19.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna156g379kcal1.5g69g9.7g3.9g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914