Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 71g142kcal20.9g0g6.4g0g
Siankylki, raaka18g57kcal2.6g0g5.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 89g68kcal1.7g13.8g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Palsternakka 27g17kcal0.1g3.2g0.1g1.2g
Paprika keltainen 30g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Paprika vihreä 30g6.4kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi5.9g17kcal0.5g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g654kcal53.4g44g27.2g8.4g
Valittu annoskoko312g327kcal26.7g22g13.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g164kcal13.4g11g6.8g2.1g
Arvot/100g100g105kcal8.5g7g4.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933