Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha144g240kcal27.4g0g14.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g141g48kcal2g8.4g0.7g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena11g41kcal0.1g10g0.1g0g
Ketsuppi, meira13g9kcal0.2g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g675kcal59.4g41g30.4g0g
Valittu annoskoko312g338kcal29.7g20.5g15.2g0g
Annoskoko puolitettuna156g169kcal14.9g10.3g7.6g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365