Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl110g386kcal15.4g0.6g35.3g0g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g43g33kcal2.4g4.7g0.1g0g
Piparjuuri, annos 10g6.1g2.3kcal0.3g0.7g0g0.5g
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 31g120kcal0.7g0.7g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1115kcal39.2g19.2g96.8g3g
Valittu annoskoko313g557kcal19.6g9.6g48.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g279kcal9.8g4.8g24.2g0.8g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3.1g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940