Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 189g38kcal2.9g4.3g0.6g1.7g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Herne 24g16kcal1.2g2.2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 6.4g56kcal0g0g6.4g0g
Soijakastike 8.5g5.1kcal0.4g0.8g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g14g23kcal0.1g5.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g316kcal11g33g14.6g7.2g
Valittu annoskoko313g158kcal5.5g16.5g7.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g79kcal2.8g8.3g3.7g1.8g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953