Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 82g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g55g137kcal8.2g2.7g10.4g0.5g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper31g3.4kcal0.7g0.1g0g0.7g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g27g38kcal0.8g0.5g3.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g53g22kcal0.9g4.6g0.1g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g4.1g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g12g30kcal3.1g0g2g0g
Ruokakerma Valio 5%27g16kcal0.3g0.8g1.4g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper21g60kcal5.3g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g649kcal39.8g22.6g44.2g3.8g
Valittu annoskoko313g324kcal19.9g11.3g22.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g162kcal10g5.7g11.1g1g
Arvot/100g100g104kcal6.4g3.6g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306996