Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g78g47kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit13g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ahven 48g41kcal8.2g0g0.8g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g33g39kcal1.1g1.2g3.3g0g
Kalaliemikuutio 1.4g4.4kcal0.1g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g275kcal21.6g25.8g8.8g2.2g
Valittu annoskoko313g137kcal10.8g12.9g4.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g69kcal5.4g6.5g2.2g0.6g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622