Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 20g67kcal1.2g14.8g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 8.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Keräkaali, 100g154g37kcal1.8g5.2g0.3g3.2g
Jauheliha, sika-nauta 62g137kcal10.8g0g10.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g558kcal28.2g46g27.2g7.6g
Valittu annoskoko313g279kcal14.1g23g13.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g140kcal7.1g11.5g6.8g1.9g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753