Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g141g155kcal33.8g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Margariini 80% keskiarvo7g50kcal0g0g5.6g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g118g129kcal3.5g3.8g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g694kcal75.8g12.2g39g1.6g
Valittu annoskoko313g347kcal37.9g6.1g19.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g174kcal19g3.1g9.8g0.4g
Arvot/100g100g111kcal12.1g2g6.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486