Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g31g225kcal0.3g0.3g24.6g0g
Sokeri 26g106kcal0g26.1g0g0g
Muna, annos 60g28g24kcal2.1g0.2g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.6kcal0g1.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 123g44kcal0.2g8.7g0.1g2.5g
Voi, 1 tl, 5 g9g67kcal0.1g0.1g7.4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 19g55kcal3.4g0.5g4.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g46g185kcal0g46.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1626kcal18.4g208.2g77.2g7g
Valittu annoskoko313g813kcal9.2g104.1g38.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g406kcal4.6g52.1g19.3g1.8g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107