Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Naudan Sisäpaisti148g163kcal32.6g0.1g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Chili paprika punainen13g5.3kcal0.3g1.2g0g0g
Sokeri 1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g119g43kcal2.1g7.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g509kcal71g23.6g16.2g2g
Valittu annoskoko313g255kcal35.5g11.8g8.1g1g
Annoskoko puolitettuna156g127kcal17.8g5.9g4.1g0.5g
Arvot/100g100g81kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729