Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl130g441kcal2.6g3.9g45.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.4g0g
Sokeri 74g298kcal0g73.4g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g43g108kcal6.1g1.5g8.6g0g
Välipalakeksi, digestive 39g166kcal2.5g23g7.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2122kcal28.4g210.6g127g2.6g
Valittu annoskoko313g1061kcal14.2g105.3g63.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g531kcal7.1g52.7g31.8g0.7g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912