Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g32g231kcal0.3g0.3g25.3g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g48g162kcal0.9g1.4g17.1g0g
Kookoshiutale 11g73kcal0.9g0.7g7.2g1.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 177g68kcal0.3g14.5g0.2g2.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g32g193kcal6g1.6g17.4g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 13g85kcal3.4g0.9g7.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1630kcal23.6g39.8g149g12.2g
Valittu annoskoko313g815kcal11.8g19.9g74.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna156g408kcal5.9g10g37.3g3.1g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976