Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g86g64kcal14.6g0g0.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g107g73kcal1.7g15.9g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g54g32kcal0.5g2.4g2.1g0.3g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g64g19kcal1.3g1.9g0.3g1.6g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2.1g4.7kcal0.4g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g386kcal37g41.2g6.8g3.8g
Valittu annoskoko312g193kcal18.5g20.6g3.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g97kcal9.3g10.3g1.7g1g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556