Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g103g584kcal23.4g20g50.8g6.1g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti26g145kcal6.3g3.6g11.8g0g
Saksanpähkinä 15g105kcal2.3g0.5g10g2.4g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g26g96kcal5.9g0g7.9g7.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g15g1.5kcal0.2g0g0.1g13.1g
Vesi128g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1862kcal76.2g48.2g161.2g57.6g
Valittu annoskoko313g931kcal38.1g24.1g80.6g28.8g
Annoskoko puolitettuna156g466kcal19.1g12.1g40.3g14.4g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200