Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali145g31kcal1.7g4.9g0.3g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g55g15kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)69g167kcal12.2g0g13.9g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit43g56kcal1.3g0.9g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g538kcal31g18.2g39.8g8.8g
Valittu annoskoko313g269kcal15.5g9.1g19.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna156g135kcal7.8g4.6g10g2.2g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996