Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g68g115kcal12.8g0g6.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu42g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g68g17kcal2.2g2g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)68g237kcal8.6g47.1g1.3g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 17g5.5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g854kcal56.6g100.2g23.8g5.2g
Valittu annoskoko313g427kcal28.3g50.1g11.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g214kcal14.2g25.1g6g1.3g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908