Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit40g52kcal1.2g0.8g5.2g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g112g381kcal15.7g0g34.8g0g
Broilerinfilee (Snellman)160g133kcal26.3g2.7g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1133kcal86.4g7g83.2g0g
Valittu annoskoko313g567kcal43.2g3.5g41.6g0g
Annoskoko puolitettuna156g283kcal21.6g1.8g20.8g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231