Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g130g39kcal6g2.6g0.4g2.1g
Herne 31g22kcal1.6g2.9g0.1g1g
Lime, kuorittu, annos 50g13g4.7kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g78g94kcal17.2g0.7g2.7g0.4g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g448kcal49.8g13g21.2g7.8g
Valittu annoskoko313g224kcal24.9g6.5g10.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g112kcal12.5g3.3g5.3g2g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041