Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.4g54kcal0.1g0g6g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g112g380kcal2.2g3.3g39.1g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 112g43kcal3.7g3.1g1.7g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g45g6.2kcal0.8g0.2g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g37g104kcal7.1g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1174kcal27.8g13.2g110.4g0g
Valittu annoskoko312g587kcal13.9g6.6g55.2g0g
Annoskoko puolitettuna156g294kcal7g3.3g27.6g0g
Arvot/100g100g188kcal4.4g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918