Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis107g120kcal23.5g0g3.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g2.7g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.7g2kcal0.1g0.3g0g0g
Ketsuppi, Heinz9g10kcal0.1g2.2g0g0.1g
Sinappinen salaatinkastike pirkka4g13kcal0.4g0.3g1.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 173g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Valkopippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g400kcal50.4g18g14.6g1.4g
Valittu annoskoko313g200kcal25.2g9g7.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g100kcal12.6g4.5g3.7g0.4g
Arvot/100g100g64kcal8.1g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859