Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 87g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix32g28kcal0.3g6.6g0.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g7.9g1.6kcal0g0.5g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g6.1g24kcal0g5.9g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 2.1g6.7kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Paistijauheliha 10%70g119kcal14g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g414kcal30.4g36.4g15.4g5.4g
Valittu annoskoko313g207kcal15.2g18.2g7.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g104kcal7.6g9.1g3.9g1.4g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160