Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee107g111kcal24.8g0g1.6g0g
Seesamiöljy, Amoy2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Maissitärkkelys 0.8g2.7kcal0g0.7g0g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 58g20kcal2.7g1.1g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Sokeriherneen palko24g7.2kcal0.8g0.9g0.1g0g
Lihaliemi laimennettu 24g4.5kcal0g0.7g0.1g0g
Pinaatti 48g6.4kcal0.8g0.2g0.1g0.6g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g2.9g8.3kcal0g2.1g0g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Maissitärkkelys 0.8g2.7kcal0g0.7g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Seesamiöljy, Amoy1g8.6kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g424kcal59.4g19g12.2g6g
Valittu annoskoko313g212kcal29.7g9.5g6.1g3g
Annoskoko puolitettuna156g106kcal14.9g4.8g3.1g1.5g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421