Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 166g126kcal3.1g25.6g0.3g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g71g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g59g139kcal6.7g0.3g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g580kcal21g62.2g26.8g7.4g
Valittu annoskoko313g290kcal10.5g31.1g13.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g145kcal5.3g15.6g6.7g1.9g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682