Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g131g374kcal18.4g0.7g32.8g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g18g17kcal0.6g0.6g1.3g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%66g105kcal1.8g1.8g9.8g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g12g45kcal0.1g10.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1127kcal44g36.2g88.4g3.2g
Valittu annoskoko313g564kcal22g18.1g44.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g282kcal11g9.1g22.1g0.8g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982