Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 127g56kcal0.6g8.1g0.8g4.2g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g22g87kcal0g21.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 55g68kcal6g0.1g4.9g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 91g78kcal2.8g4g5.5g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g18g58kcal2g11.6g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g696kcal22.8g90.8g23.2g12.8g
Valittu annoskoko313g348kcal11.4g45.4g11.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna156g174kcal5.7g22.7g5.8g3.2g
Arvot/100g100g111kcal3.6g14.5g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807