Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK54g91kcal5.4g5.4g5.4g0.1g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g107g38kcal1.7g7.4g0.1g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 64g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 15g7.3kcal0.2g1.4g0g0.2g
Sinappi 3.4g4.5kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 32g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g369kcal16.4g37.4g16.4g6.2g
Valittu annoskoko312g184kcal8.2g18.7g8.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g92kcal4.1g9.4g4.1g1.6g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174