Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 111g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5.6g4.1kcal0.7g0.1g0g0.4g
Vehnälese 8.9g20kcal1.2g1.4g0.4g3.3g
Ruislese 7.6g21kcal1.1g2g0.3g2.9g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g22g82kcal3.1g12.2g1.8g2.4g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)67g234kcal8g46g1.3g3.3g
Vehnäjauho puolikarkea 89g305kcal9.1g62.3g1.1g3.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1340kcal46.4g249.8g9.8g30.8g
Valittu annoskoko313g670kcal23.2g124.9g4.9g15.4g
Annoskoko puolitettuna156g335kcal11.6g62.5g2.5g7.7g
Arvot/100g100g215kcal7.4g40g1.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948