Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)110g139kcal12.1g0.3g9.9g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 25g11kcal0.8g1.2g0.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen55g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 83g46kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Oliiviöljy 5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Valkosipuli 4.4g4.8kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka8.3g6.8kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g17g44kcal4.6g0g2.8g0g
Pesto (Pirkka)4.4g26kcal0.2g0.2g2.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g672kcal39.8g34g43g3.8g
Valittu annoskoko312g336kcal19.9g17g21.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g168kcal10g8.5g10.8g1g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092