Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g51g10kcal0.9g1.1g0.2g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g51g15kcal2.3g1g0.2g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g3.2g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g2.3g8.4kcal0g1.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 170g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g34g22kcal4.4g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g121kcal15.6g10g1.6g0g
Valittu annoskoko313g61kcal7.8g5g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna156g30kcal3.9g2.5g0.4g0g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139