Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 98g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 4.9g11kcal0.7g0.8g0.2g1.8g
Hiiva 12g9kcal1.6g0.1g0g0.8g
Rypsiöljy 15g130kcal0g0g14.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g164kcal4.9g33.5g0.6g1.7g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)96g306kcal13.2g55.4g3.1g11.9g
Auringonkukansiemen 39g233kcal9g4.9g19.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1706kcal58.8g189.4g76g37.2g
Valittu annoskoko313g853kcal29.4g94.7g38g18.6g
Annoskoko puolitettuna156g427kcal14.7g47.4g19g9.3g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418