Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 26g187kcal0.3g0.1g20.9g0g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 51g170kcal1g1.5g18g0g
Manteli 26g158kcal6.2g1.7g13.9g1.9g
Leivinjauhe 2.6g4.5kcal0.1g1g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g51g131kcal3g1.6g12.3g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g6.4g15kcal0g3.7g0g0g
Puolukka 77g30kcal0.3g5.2g0.4g2g
Tyrnimarja 39g35kcal0.3g2.4g1.9g2.3g
Sitruunamehu, laimentamaton5.1g1.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1543kcal29.4g34.8g140.6g12.4g
Valittu annoskoko312g771kcal14.7g17.4g70.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna156g386kcal7.4g8.7g35.2g3.1g
Arvot/100g100g247kcal4.7g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409