Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha103g185kcal18.5g0g12.3g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto21g59kcal4g0g4.6g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Chili paprika punainen1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)128g39kcal1.3g5.1g0.5g0.3g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g14g51kcal4g0.3g3.8g0g
Ketsuppi, Pirkka7.7g8.2kcal0.1g1.9g0g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g5.1g11kcal0.3g1.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g769kcal57.2g20.6g48.8g1.8g
Valittu annoskoko312g385kcal28.6g10.3g24.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g192kcal14.3g5.2g12.2g0.5g
Arvot/100g100g123kcal9.2g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716