Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g112g243kcal20.4g0g18.2g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus52g182kcal7.3g0.3g16.7g0g
Herne kuivattu149g420kcal26.6g72.2g1.5g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1690kcal108.6g145g72.8g29.8g
Valittu annoskoko313g845kcal54.3g72.5g36.4g14.9g
Annoskoko puolitettuna156g423kcal27.2g36.3g18.2g7.5g
Arvot/100g100g271kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161