Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g7g32kcal1.4g0.1g2.9g1.8g
Hamppu, siemen5.6g28kcal1.3g1.9g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g268kcal8g54.8g0.9g2.7g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g52g165kcal7.2g30g1.7g6.7g
Siirappi 11g34kcal0g8.3g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g3.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1303kcal35.8g190.2g42.4g22.4g
Valittu annoskoko313g651kcal17.9g95.1g21.2g11.2g
Annoskoko puolitettuna156g326kcal9g47.6g10.6g5.6g
Arvot/100g100g208kcal5.7g30.4g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690